вторник, 7 септември 2010 г.

МГЕРБ Пловдив изпрати представители на Трети Летен Университет на МГЕРБ


Трети Летен университет на МГЕРБ се проведе в периода 3-6 септември 2010 година. Форумът премине под темата "Устойчивото развитие през погледа на младите". Събитието се проведе в Гранд хотел "Варна" в
курорта "Св. св. Константин и Елена". По време на семинара представители на МГЕРБ от цялата страна обсъдиха и предстоящата национална кампания с екологична насоченост и "зелени идеи".

Сред преките цели на зелената кампанията попадат популяризирането на устойчивото развитие, околната среда, енергийната и ресурсната ефективност в контекста на корпоративното управление и връзката образование - бизнес. По традиция обучението бе организирано със съдействието на фондация "Ханс Зайдел".

Летният университет на МГЕРБ бе официално от
крит от вицепремиерът и министър на вътрешните работи и заместник-председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов на 4 септември от 9.00 часа. Каним представителите на медиите да присъстват на откриването на форума. Поздравления към гостите отправи и председателят на МГЕРБ и народен представител Моника Панайотова и областният координатор на ГЕРБ-Варна Павел Димитров.

В работата на Летния университет на МГЕРБ взеха участие още председателят на Народното събрание Цецка Цачева, вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, министърът по еврофондовете Томислав Дончев, министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков, министърът на външните работи Николай Младенов, министърът на обраната Аню Ангелов. Сред лекторите на форума бяха още и народни представители от ГЕРБ, европейски депутати от ЕНП/ГЕРБ и представители на организации на ПП ГЕРБ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар