понеделник, 9 юли 2012 г.

ПРОВЕДЕ СЕ ОТЧЕТНО-ИЗБОРНО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА МГЕРБ „УСПЯВАМЕ В БЪЛГАРИЯ“


На 8 юли 2012 година (неделя) от 13:00 часа в зала 3 на НДК се проведе отчетно-изборното общо събрание на младежката организация на ПП ГЕРБ (МГЕРБ) под мотото „Успяваме в България“. Чрез тези думи и много примери, младежите на ГЕРБ показват, че младият човек има бъдеще и би могъл да сбъдне мечтите си именно в България.

Сред гостите на събранието бяха председателят на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов, зам.-председателят на ПП ГЕРБ и вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, председателят на 41-то Народно събрание Цецка Цачева, председателят на Европейските Студенти Демократи (ЕСД) Юрай Антал, представителите на фондациите „Ханс Зайдел” и „Конрад Аденауер” за България, както и много министри, депутати, евродепутати, кметове и чуждестранни гости, приятели на МГЕРБ.

По време на отчетно-изборното събрание бе направен отчет за постигнатото до момента от МГЕРБ в регионален и национален план. Освен това бяха очертани предстоящите приоритети на организацията. Проведе се и гласуване за председател и Национален изпълнителен съвет на Младежки ГЕРБ. Във форума участваха над 1300 делегати от цялата страна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар